NYX Professional Makeup
Total Control Pro Illuminator

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 50 kr

199 kr 249 kr

Du sparar 50 kr

199 kr 249 kr

Variant : Cool 13 ml
Beskrivning

Skräddarsydd täckningsgrad och finish! Styr själv hur din finish blir och bygg upp lyster med NYX Professional Makeup Total Control Pro Illuminator. Denna foundation-mixer är berikad med mikropärlor och tillför en skimrande effekt när den blandas med flytande foundation. Den kan även användas som highlighter för sig själv. Så oavsett som du vill ha lite eller mycket flytande lyster ger den dig kontrollen att bygga upp ditt önskade resultat för en perfekt look!

Användning: Tillför några droppar av Total Control Pro Illuminator i din flytande foundation för att anpassa din finish. 2+ droppar för en diskret lyster, eller 4+ droppar för att ”go all in” strobing med en helt galet glow!

Proffstips: Blanda några droppar med din bodylotion eller ansiktscreme för en mjuk lyster på ansikte och kropp, eller använd enbart som highlighter på ansiktets högsta punkter och tona sedan ut med en highlighter-borste.

Upptäck mer som Total Control Pro Illuminator

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.