Smink

Highlighter

En highlighter är en underbar produkt som på bara några sekunder ger huden extra lyster och kan användas för att framhäva olika delar av ansiktet. Highlighter blev snabbt ett måste hos många, och ett måste för those make up-days! Använd gärna highlighter som är aningens ljusare än din hudton, subtilt glänsande och fuktgivande för bästa och mest naturliga effekt. Genom att applicera highlightern på näsryggen, kindbenen, under ögonbrynen och lite lätt över amorbågen framhäver du området lite extra och ger ansiktet mer intensitet och ger ett intryck utav en pigg och fräsch look.

Highlighter framhäver dina ansiktsdrag och ger lyster

Är du ute efter highlighters framför allt till ögonbrynen? En highlighter finns i flera olika formulas, däribland kräm-, puder- eller flytande form - välj den du föredrar mest, eller mixa för att få fram nya konsistenser och maxa ditt glow till max. Färger i blekare toner av rosa, persikofärg eller ljusbrunt som passar din hudton, är ett bra komplement till bassminkningen och ger ett naturligt skimmer. Här bestämmer du själv om du vill skapa lyster med hjälp av produkter med glitter, eller enbart en highlighter som ger extra glöd till huden.

Strobing är en teknik för highlighter

Att använda highlighter på ansiktets högdagrar för att framhäva dessa kallas även för strobing. Ett relativt nytt och trendigt uttryck som har tagit världen med storm. Tekniken är lätt att lära sig: Välj en highlighter som är cirka två nyanser ljusare än din hudton och applicera på ansiktets högdagrar eller de ansiktsdrag som du vill förstora.

Highlightertips i Beauty Magazine:

I vårt Beauty Magazine kan du läsa mer om vad du kan tänka på när du väljer och applicerar highlighter: 3 tips som får dig att lyckas med highlighter, Vad är strobingteknik och hur lyckas du och Tutorial: Gör en egen Rainbow Highlighter-produkt.

Filtrera