Peter Thomas Roth
24k Gold

(5 Recensioner)
I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 105 kr

420 kr 525 kr

Du sparar 105 kr

420 kr 525 kr

Variant : Prism Moisturizer 50 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Peter Thomas Roth
Beskrivning

En utjämnande, färgkorrigerande fuktighetskräm som verkar ljusreflekterande för att skapa illusionen av en felfri, strålande, och jämnare hud med hjälp av det genialiska Intelligent Shade-Sensing Sphere Technology®. Krämen är också berikad med åldersförebyggande 24K guld samt uppstramande kollodialt guld, båda med omedelbara och långsiktiga resultat.

Med åldern försvinner hudens naturliga lyster och glöd och lämnar huden torr och matt. Ett avancerat fuktkomplex förser huden med återställande lipider som hjälper till att förebygga naturlig vattenförlust, tillför den perfekta mängden fukt samt vårdar hudens naturliga struktur. Huden upplevs omedelbart synligt ljusare, strålande, yngre och friskare.

  • Passar alla hudtoner & hudtyper

  • Utjämnande, färgkorrigerande highlighter

  • Berikad med vårdande lipider & jojobaolja

Innehåll: 50 ml

Nyckelingredienser
  • Rent 24-karats guld - Förser huden med en kraftfull och strålande lyster. Guld "låser in" fukt i huden och bevarar dess fasthet genom att hålla kollagenproduktionen på en jämn nivå och förhindra nedbrytningen av elastin.

  • Kollodialt guld - En ingrediens mer känd som en "aktiv komponent" av guld som hjälper till att lyfta, öka fastheten samt bygga upp förlorad elasticitet i huden.

  • Intelligent Shade Sensing Sphere Technology® - Verkar färgkorrigerande och ljusreflekterande. En avancerad teknologi som på olika sätt verkar justerande och subtilt korrigerande på ojämnheter samt motverkar matt och grå hud genom att ljusa upp hudtonen.

Användning

Applicera dagligen eller utefter behov. Använd ensam eller under/ovanpå din makeup.

Upptäck mer som 24k Gold

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt