Nuxe
Créme Prodigieuse Boost Smooting Primer

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Kampanj

Köp 2 valfria produkter från NUXE så får du denna fina gåva, en härlig lätt kräm som gör strukturen hos normal hud till blandhud bättre och klarare samt är berikad med hyaluronsyra. Värde 149 kr.

Beskrivning

Utjämnande primer med multiverkande effekt för naturlig perfektion. Innehåller naturliga ingredienser och ett antioxidantkomplex av jasmineblomma som verkar på 5 synliga tecken på åldrande, orsakade av yttre påfrestningar samt en hektisk livsstil (första tecken på åldrande, trötthetstecken, grå och glåmig hud, ojämnheter, glansig hud). På bara några sekunder ljusas huden upp och blir matt, samtidigt som huden bibehåller sin fuktnivå. Ojämnheter suddas ut och hudens textur blir slät och silkeslen. Dag för dag minskas de första ålderstecknen, hudens textur är finare och märkbart jämnare.

Upptäck mer som Créme Prodigieuse Boost Smooting Primer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.