bareMinerals
Desert Bloom Gen Nude Mini Blush Trio Palette

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 79 kr

316 kr 395 kr

Du sparar 79 kr

316 kr 395 kr

Variant :
Beskrivning

bareMinerals Desert Bloom Gen Nude Mini Blush Trio Palette

bareMinerals Desert Bloom Gen Nude Mini Blush Trio Palette hjälper dig att skapa den perfekta, solvarma nyansen på dina kinder med en rouge-trio inspirerade av vilda blommor. Denna trio består av viktlösa, mineralrika puder i pressat format som ger en byggbar, naturlig rodnad samtidigt som synligheten av porer och skönhetsskavankar reduceras. Formulan är berikad med vårdande ingredienser och mineralbaserade pärlor för en mjuk, ljusreflekterande finish.

Du får nyanserna Call My Blush, en naturligt rosig mauve, Call That Peach Tho, en mjuk persikorosa, samt You Had Me At Merlot som är en rik bärig vinton med mjuk lyster. Ett tips är att applicera på kindäpplet och tona ut längst med kindbenet med en rougeborste. Kombinera gärna nyanserna för att matcha just dig!

  • Trio med rouge.
  • Solvarma nyanser.
  • Vårdande ingredienser.
  • Mineralrik.
  • Pressat puder.

Innehåll: 6 g

Upptäck mer som Desert Bloom Gen Nude Mini Blush Trio Palette

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.