Elizabeth Arden
Cool Glow Cheek Tint

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 02 Pink Perfection
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Ge dina kinder definition och fräsch rodnad med Elizabeth Arden Cool Glow Cheek Tint! Denna härliga rouge har en lyxigt svalkande formula som ger en sömlös, naturlig finish.

Cool Glow Cheek Tint har en spänstig, vattenbaserad gelformula berikad med hyaluronsyra och extrakt från äpple, vattenmelon och linsextrakt som ger en återfuktande och mjuk känsla till huden. Denna rouge är också berikad med Wu-Zu-växt, som ger en fantastisk lyster medan ceramider, vitaminerna C, D och E samt svampextrakt ger en fastare look genom att boosta hudens egna kollagen.

Cool Glow Cheek Tint från Elizabeth Arden innehåller vattenlösliga pigment, detta gör att nyansen fördelas jämnt vid applicering och ger en naturlig finish. Den lyxiga, flytande formulan ger en svalkande känsla och ger en omedelbart strålande, friskare look. Tack vare fucogel och flytande polymer fäster den på huden och ger en uppljusande effekt samtidigt som färgen binds samman, detta gör att den inte påverkar annan makeup utan bara ger ett fantastiskt resultat.

  • Finns i flera fina färger.

  • Berikad med extrakt från äpple, vattenmelon & linsextrakt.

  • Geltextur som svalkar.

Innehåll: 6 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.