IsaDora
Blush & Glow

(3 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
239 kr
239 kr
Variant : 55 Peachy Rose POP 18 g
Beskrivning

IsaDora Blush & Glow Draping Wheel

Denna ursnygga draping-palett inkluderar 4 olika rougenyanser med både matt och lätt skimrande finish. Du får även en vacker highlighter som adderar strålande lyster till vilken look du än väljer för dagen. Nyanserna i Blush & Glow Draping Wheel har en silkeslen textur, mycket pigment och är lätta att arbeta med.

Draping kallas den makeup-trend som i grund och botten är precis som contouring, men istället för att man använder sig av bruna/gråa skuggor så jobbar man istället med rouge och highlighter för att accentuera kindbenen.

  • 5 rouge + 1 highlighter

  • Multifunktionell

  • Ingår i Autumn Legends, Isadoras höstkollektion 2017

Innehåll: 18 g

Hur du lyckas med "draping":
  1. Använd ett lite mörkare rouge precis under kindbenen. Svep rouget uppåt/bakåt mot öron och tinningar. Om du önskar, sudda nyanserna även mot ögonen.

  2. Använd en ljusare rouge-nyans längs med kindbenen och arbeta uppåt/bakåt mot tinningarna och ovanför brynen.

  3. Använd highlightern för att snyggare sudda ihop nyanserna, eller för att ge extra lyster!

Tips! Färgerna kan användas allihopa tillsammans eller var och en för sig.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Blush & Glow

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt