OFRA Cosmetics
Pressed Blush

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Punch 10 g
Beskrivning

Ett kompakt pressat rouge from OFRA Cosmetics kollektion Island Time, med märkets signaturtriangel pressat i olika storlekar i pudret för en extra exklusiv touch.

Bellini har en ljus persikofärgad nyans med rosa underton. Bellini är perfekt till en väldigt ljus/ljus hud eller en medium hudton om man jobbar i flera lager. Rouget ger en subtil hint av färg till dina kinder och är en passande nyans året om.
Mai-Tai är en tropisk orange nyans. Dess färgstarna första intryck kan vara lite avskräckande, men lita på oss när vi säger att det är den perfekta nyansen mellan för mörkt och för ljust. Mai-Tai är ultimat till att förstärka en solbrun hud under sommarsäsongen eller solsemestern!
Punch är en varm korall med mycket pigment. Denna nyans gör sig bäst på medium- till mörka hudtoner. Har du en ljusare hud kan den istället användas som ögonskugga eller duttas lätt på äppelkinderna för ett vackert stänk av rosig färg.

  • Glutenfritt

  • Vegansk

Innehåll: 10 g

Ingredienser

Upptäck mer som Pressed Blush

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.