Smink

Rouge

Sätt färg på dina kinder med en rouge! Rouge är ett enkelt sätt att ge ansiktet uppiggande färg och förtydliga ansiktets konturer. Välj nyans ur en färgskala som spänner mellan varmt och ljust bruna toner, persikofärgade nyanser, och olika toner av rött och rosa för att ge huden extra färgsprakande lyster, oavsett hudton. Vilken typ av rouge som passar bäst för dig beror på vilken effekt du vill uppnå & vilken hudtyp du har. Krämrouge ger en naturligare färgad look och passar allra bäst till en torrare hy.

Inte sällan har krämrouget återfuktande och vårdande egenskaper samtidigt som det ger huden en uppfriskande touch av färg. Puderrouge kan ge ett alltifrån subtilt till intensivt färgat resultat beroende på vilken mängd produkt du använder, och passar bäst på normal till fet hy. Välj nyans efter din hudton (kall eller varm?) och matcha med fördel så att ditt rouge går ton i ton med ditt favoritläppstift. Rätt typ av rougeborste gör dessutom appliceringen enklare.

För naturligt rosiga kinder, applicera rouget på kindens högsta punkt, kindäpplet, längs kindbenen, eller strax under kindbenen beroende på vad som bäst framhäver eller korrigerar just dina ansiktsdrag. Tänk på att inte applicera rouget för långt fram på kinden - en tumregel är att börja applicera efter motsvarande två fingrars bredd från näsan.

Botanisera i vårt breda utbud av produkter från älskade märken som bareMinerals, rms beauty, Models Own och Sensai för att hitta din personliga favorit som ger din hudton en pigg och fräsch touch som i ett trollslag!

Filtrera