bareMinerals
BarePRO Performance Wear Powder Foundation

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 136 kr

319 kr 455 kr

Du sparar 136 kr

319 kr 455 kr

Variant : Cool Beige 10 g
Beskrivning

bareMinerals presterar barePRO Performance Wear Powder Foundation; en högpresterande pressad puderfoundation som sitter felfritt på plats i upp till 12 timmar. Med en silkeslen textur som ger skräddarsydd täckning beroende på hud mycket du applicerar samt en matt airbrush-finish är detta din nya ultimata "photo ready"-foundation att lita på i alla lägen.

barePRO Performance Wear Powder Foundation är formulerad med hudvårdande ingredienser som främjar en hälsosam hud och låter den andas tack vare den lätta texturen och sammansättningen. Pudret är berikat med 90% mineraler och vitaminer som tillsammans hjälper till att reducera synlighet av porer, kontrollera glansighet samt förbättrar hudens klarhet. Upplev den nya generationens foundation med bareMinerals!

  • Hudvårdande puderfoundation

  • Sitter i upp till 12 timmar

  • Låter huden andas

  • Icke-komedogen

  • 90 % mineraler & vitaminer

  • Stort urval av nyanser

Användning

barePRO Foundation rekommenderas att användas tillsammans med Core Coverage Brush. För borsten mjukt över pudret för att få jämn pigmentfördelning. Slå av eventuellt överskottspuder och svep sen borsten över huden i jämna drag inifrån och ut.

Foundation-skola!

Behöver du tips på vilken typ av foundation som passar bäst för just din hud? På vår blogg hittar du en enkel guide som tar dig igenom alla bareMinerals varianter och när de passar bäst.

Upptäck mer som BarePRO Performance Wear Powder Foundation

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product