bareMinerals
Lash Domination Volumizing Mascara

(4 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 63 kr

252 kr 315 kr

Du sparar 63 kr

252 kr 315 kr

Variant : Black 11 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter från bareMinerals så får du just nu en lyxig gåva - en necessär fylld med härliga skönhetsfavoriter från bareMinerals, värde 750 kr

Beskrivning

bareMinerals Lash Domination® Volumizing Mascara - mascaran som erbjuder tio funktioner, i ett. En mascara som erbjuder långa, fylliga och vackert separerade fransar med ett resultat som håller hela dagen. Denna mascara har en exklusiv ProTwist 180 Wand som är snurrad 180 grader för att nå även de minsta fransarna och täcka dem med intensiv svart färg. Berikad med närande mineraler och Quinoa Protein Complex hjälper till att ge dina fransar ett optimalt resultat.

10 i 1

Denna mascara är: volymgivande, förlängande, separerande, mineralberikad, ökar fylligheten, ger fransarna ett lyft, sitter hela dagen, kladdar ej, klumpar ej och flagar ej.

  • Färg: Svart.

Upptäck mer som Lash Domination Volumizing Mascara

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt