Smink

Mascara

Önskar du att dina ögonfransar ska se längre och definierade ut, för ge en känsla utav en piggare look? Kanske ge ögonfransarna extrem volym så dina ögon ser mer dramatiska ut? Oavsett om du vill ha precision och separation, mycket volym och intensitet, eller en viss typ utav färg så har vi den mascaran för just dig. Hos oss hittar du mascaror ifrån bland annat Lancôme, L'Oréal Paris, IsaDora och Max Factor och Sensai. En mascara (även maskara) kan ha olika specialområden, och hos oss erbjuder vi många olika varianter - alla anpassade för olika typen utav tillfällen och önskemål.

Vi har vanliga mascaror som löses upp med vatten, och också de som är vattenfasta. Söker du en mascara som ska ge mycket intensitet, färg och volym till fransarna så fungerar en bredare och lite större borste allra bäst för detta. Borstarna till volymgivande mascaror brukar oftast ha lite fluffigare typ utav borststrån. Önskar du hellre ha mer separerade och definierad look till dina fransar, så fungerar en smalare och nättare borste alldeles utmärkt. Testa gärna en mascara med gummiborst, som verkligen kammar igenom och når fransarna, även i inte och yttre ögonvrån. Hos oss hittar du också kakmascaror.

Mascaror finns också i olika färger, vilket kan ge en häftig effekt till dina fransar. Förutom den mest populära nyansen svart, så finns även färgerna blått, brunt grönt och många fler. Det är endast fantasin sätter gränser när du applicerar din mascara och gör de vackrare.

Tips gällande mascaror

  • Har du fått mascara någonstans utanför fransarna? Vänta tills produkten torkat, så kan du lättare svepa bort den överflödiga färgen sedan.
  • Börja gärna med att applicera borsten längst med fransraden, och zick-zacka dig igenom och utåt längst med fransarna för att få så jämn applicering som möjligt.
  • För en mascara som håller i vått och torrt, och också hjälper till att hålla böjda fransar böjda längre, testa gärna en vattenfast variant.
Filtrera