Lancôme
Effacernes Concealer

5stars stars, based on 3 reviews
Ej i lager Fri frakt
339 kr 339
339 kr 339
Variant :
Andra färger :
Beskrivning

Lancôme Effacernes Concealer är en concealer på tub som är extremt dryg. Den är lättarbetad, täcker bra och ger ett långvarigt resultat som håller hela dagen! Denna concealer är berikad med lugnande kamomillextrakt, är oftalmologiskt testad och kan bland annat användas under ögon och på rodnader.

Innehåll: 15 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product