Lancôme
Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 04 Beige Nature 12 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Andra färger :
Beskrivning

Lancôme presenterar Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer; en concealer med otroligt hög täckningsgrad och lång hållbarhet, som med en viktlös formula hjälper dig att dölja imperfektioner av olika slag på nolltid. Resultatet är en synbart jämnare hy, och resultatet sitter hela dagen lång utan att lägga sig i linjer eller bli kakigt.

  • Dryg

  • Lätt formula, maximal täckning

  • Rik på pigment

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Innehåll: 12 ml

Användning

Tryck ut ca en ärtas storlek av concealern på din baksida hand, använd fingrarna för att värma upp produkten innan du applicerar. Tänk att "less is more"!

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product