Smink

Ögonskuggspaletter

Ögonskuggspaletter matta, glittriga och subtilt glänsande. Ögonpaletten ger dig två eller fler ögonskuggor i samma palett, ofta tillsammans med en applikator och spegel i locket. Ju fler färger eller nyanser paletten innehåller, desto fler unika färgkombinationer och blandningar kan du åstadkomma. Var noga med att tona ut färgerna ordentligt på ögonlocket med en mjuk och bra sminkpensel anpassad för ögonskuggor.

Med alla färger samlade i samma palett är det både enkelt och praktiskt att variera sminkningen eller förändra den under dagen utan att behöva bära med sig hela sminkväskan. Lite extra färg, intensitet eller skimmer kan snabbt komplettera vardagssminkningen inför kvällen. En ögonskuggspalett med flera färger som går från ljust till mörkt, där de olika färgerna är varierade med både matta och skimrande nyanser, är de perfekta ögonskuggorna som passar till både vardags och fest.

Hos oss hittar du ögonpaletter i en mängd olika färger från märken som Make Up Store, Pixi, Clarins och IsaDora. Vi har paletter för alla smaker, oavsett om du föredrar ögonskugga med matt, glittrande eller glansig finish – i färgstarka eller jordnära toner!

Filtrera