IDUN Minerals
Mascara

(7 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
205 kr
205 kr
Variant : Vatn 10 ml
Beskrivning

IDUN Minerals Mascara Vatn Waterproof är en härlig separerande mascara som ger dina ögonfransar ett förlängande utseende - och är dessutom vattenfast upp till 38°! En perfekt mascara för dig som vill sola och bada utan att mascaran rinner. Den är skonsam mot ögonen då du inte behöver någon eye-makeup-remover, utan endast tvättar bort med varmt vatten.

  • Färg: Svart.

  • Vattenfast upp till 38° C.

  • 100 % högrenade mineraler.

Innehåll: 10 ml

Användning

Applicera mascaran ända från rötterna med zick-zack rörelser för att nå även de korta fransarna och få full längd.

Ingredienser

Mica,Glycerin,Potassium Sorbate,Citric Acid,Phenoxyethanol,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Xanthan Gum,Cellulose,Panthenol,Kaolin,CI 77499,Cera Alba,Sorbitol,Hectorite,Methylpropanediol,Tropolone,jojoba wax,Caprylhydroxamic Acid,PPG-17/PDI/DMPA Copolymer,Polyurethane-35,PEG-120 Esters

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt