IsaDora
Lash Energy Treatment Mascara

I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 38 kr

151 kr 189 kr

Du sparar 38 kr

151 kr 189 kr

Variant : Black 14 ml
Beskrivning

Lash Energy förenar din favoritmascara med ett välgörande serum som ger både volym och näring till dina fransar. Dess mjuka borste fångar lätt upp alla fransar och definierar, lyfter och separerar varje strå med en naturligt berikad formula som bland annat innehåller en unik blandning algextrakt. Algextraktet har en stimulerande effekt som ökar blodcirkulationen i dina fransrötter och lämnar plats åt friska, starka fransar. Finns i två olika versioner: svart för ökad volym och intensitet samt transparent för en naturlig dina-fransar-fast-bättre-look.

 

Nyckelingredienser
Marina algextrakt – har stimulerande och renande egenskaper som stöttar mikrocirkulationen och cellförnyelsen.
Vegetabiliska extrakt – helt naturliga ingredienser som skyddar dina fransar från yttre påfrestningar och som håller dem friska.

 

• Tillför näring och definierar dina fransar
• Stimulerar mikrocirkulationen i fransrötterna
• Ger fransvolym, längd och lyster

Cruelty free, oftalmologiskt testad och oparfymerad.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Lash Energy Treatment Mascara

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.