Xlash
Xlash

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 34 kr

135 kr 169 kr

Du sparar 34 kr

135 kr 169 kr

Variant : Mascara 7 g
Beskrivning

Xlash Mascara är en innovativ mascara som både är estetiskt tilltalande och vårdande, samt förstärker effekten av Xlash Ögonfransnäring. Xlash Mascara innehåller modifierade oljor med speciella polymerer för att täcka och omsluta varje ögonfrans för att säkerställa fuktresistens under dagen.

Xlash Mascara ger extra volym och 100% färg till varje ögonfrans tack vare en hög koncentration av kolsvarta pigment som gör att den säkerställer en rik, djup nyans. Den fungerar utmärkt att applicera lager-på-lager, även på nedre fransarna och de modifierade oljorna gör den enkel att avlägsna med varmt vatten.

  • Snö-, regn-, fukt- och tår-resistent.

  • Kan avlägsnas med varmt vatten.

  • Modifierade oljor för vård.

  • Rikt pigmenterad.

  • Nyans: Svart.

Innehåll: 7 g

Aktiva ingredienser

Bivax är rik på vitamin A som främjar stimulation av hårsäckarnas tillväxt. Det är en mild ingrediens samt fuktgivande, som gör fransarna släta och friska.

Carnauba-vax är en ingrediens som används i högklassiga skönhetsprodukter. Den har dubbel effekt genom att ge en långvarig verkan samtidigt som det ger en glansig effekt direkt efter applicering.

E-vitamin är en kraftfull antioxidant som hjälper till att främja förnyelse av skadade hårsäckar.

Upptäck mer som Xlash

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product