By Terry
Hyaluronic Hydra-Powder Palette N2 Medium to Warm

Endast 2 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
599 kr
599 kr
Variant : 10 g
Kampanj

Medlemserbjudande: Vid köp av hudvård/smink för 999 kr får du just nu en Facial Cleansing Brush! Bli medlem och logga in för att ta del av erbjudandet. Använd koden GLOW i kassan.

Beskrivning

Sex sminkfördelar i en. Ger matthet, slätar ut, stabiliserar, döljer, förstärker och konturerar för ett perfekt skulpterat utseende. Fyra silkeslena, matta pulver. Ren byggbar täckning. Finns i två olika nyanser, Fair-Medium och Medium-Dark. Vegansk och ren formel.

Denna helt nya multifunktionella palett är riktigt mångsidig och ger sex aktiva hudvårdsfördelar i en formel. Den ger matthet för en omedelbar mjukgörande effekt och fyller smidigt rynkor och fina linjer. Formeln förbättrar och konturerar ansiktet för att definiera ansiktsdrag, samtidigt som hyn suddas ut för att skapa felfri hud. Det stabiliserar också ditt smink, vilket säkerställer att det håller längre. Denna allt-i-ett-palett är berikad med hyaluronsyra och ger ett felfritt naturligt resultat, samtidigt som du tar hand om din hud.

UNIK FORMEL Denna formel är berikad med hyaluronsyra och långvariga pigment, vilket gör att den bevarar fukt och färgkorrigerar utan att torka ut huden. Micapärlor, sfäriska pulver och premiumpigment ger långvarig perfektionerande effekt och en strålande matt finish.

RESULTATET Den lätta formeln ger huden matthet, fyller fina linjer och rynkor och stabiliserar sminket för en felfri finish och ett idealiskt skulpterat utseende. Huden ser felfri och helt slät ut.

Artikelnummer: 97792

Upptäck mer som Hyaluronic Hydra-Powder Palette N2 Medium to Warm

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.