Shiseido
Aura Dew

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
375 kr
375 kr
Variant : 01 Lunar 7 ml
Beskrivning

Shiseido Aura Dew är en multifunktionell lätt formula som kan användas som en highlighter eller för att markera eller skapa en skimrande metallisk effekt på ögon och läppar. Den lägger sig som en genomskinlig bas och smälter följsamt in med varje hudton. Med den innovativa ljusreflekterande tekniken och små pärlor som speglar ljuset från alla håll ger en vacker multidimensionell lyster. Multifunktionell med både multi-finish och multi-effekt.

Aura Dew är berikad med de senaste generationen silikonpolymerer och filmformare ger den ultralätta texturen och lyster som stannar på huden upp till 12 timmar. Denna multifunktionella highlightern innehåller även Japanska pärlor; flerdimensionella pärlor av olika former och storlekar som är ljusreflekterande och ger en strålande glow.

  • Multifunktionell highlighter

  • Hållbarhet på upp till 12 timmar

  • Ger maximal lyster och glow

  • Ultralätt gel-liknande textur

Innehåll: 7 g

Användning

Använd fingertopparna eller en pensel för att svepa den viktlösa highlightern längs de höga punkterna i ansiktet, exempelvis kindbenen, näsryggen eller amorbågen.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.