Smink

Sminkförvaring

Bra sminkförvaring är ett absolut måste för alla som ens har minsta lilla mascara hemma. Här kan du köpa sminkförvaring akryl eller andra material som är lätta att rengöra och hålla i ett fräscht skick.

Sminkförvaring

När man tänker på smink förvaring kanske många tänker på en stor flätad korg där man slänger ner alla sminkartiklar. Inget kunde vara mer fel. Hos Eleven är sminkförvaring mer sofistikerat än så.

Bra sminkförvaring

Att hitta sminkförvaring har sina utmaningar. Alla har vi använt byrålådan som förvaring smink, men ofta blir det en enda röra. Lådförvaring smink är en bra idé om du delar upp sminket i olika sektioner så att inte allt sminket blandas ihop. Bra sminkförvaring är helt enkelt en fråga om ordning och reda. Bra behållare gör det enkelt att förvara smink på rätt sätt.

Sminkförvaring i olika utförande

Hos Eleven hittar du olika sorters sminkförvaring låda i varierande storlekar och former. Vi har praktiska förvaringslådor smink där du kan förvara exempelvis bomull eller bomullspads och snygg make up förvaring med olika fack för läppstift, mascara och nagellack. Det är sminkförvaring plast, eftersom det är det enklaste materialet att hålla rent och fräscht under en längre tid. På så vis håller sig ditt smink bättre.

Sminkförvaring när du är på språng

Att ha tillgång till bra och billig sminkförvaring är ju inte bara viktigt i hemmet utan även när du är ute på dagtid eller på resande fot. Det kan vara otympligt att ta med dina vanliga akryl sminkförvaring och då passar en av våra necessärer mycket bättre för makeup förvaring. Vi har även snygga beautyboxar som är mer rymliga än en necessär.

Bra sminkförvaring borstar och annat

Det bästa sättet att förvara borstar på är att ha dem upprätt stående, därför kan det vara bra att satsa på en sminkborstar hållare så håller borsten sig fin längre. Ett annat tips för att förvara smink på bästa sätt är att skaffa en genomskinlig sminkförvaring akryl. På så sätt ser du alltid vad du har för smink och vet vad du behöver fylla på med utan att vända upp och ner på sminkförvaring låda. En väl organiserad smink förvaring besparar dig både tid och onödig stress.

Viktigt med sminkförvaring

Varför är det viktigt med bra sminkförvaring? Om din makeup ligger oordnad blir den lätt nedsmutsat och kletig. Den tar då enklare upp bakterier, som sedan kan komma i direkt kontakt med din hud och dina ögon. Det finns bra sminkförvaring paletter där du kan skapa en egen samling kosmetika. När du använder akryl förvaring smink håller ditt smink fräscht under lång tid.

Akryl förvaring smink

Det kan vara en utmaning att hålla ordning på allt smink du köper på ett bra sätt så att produkterna inte förstörs. Med akryl förvaring är din makeup skyddad på bästa sätt. När du har tvättat av redskapen finns det speciell förvaring där sakerna kan torka ordentligt innan du ställer tillbaka dem till exempelvis sminkförvaring borstar. Titta igenom vårt breda sortiment att praktisk sminkförvaring och se vilken lösning som passar dig bäst.

Förvaring akryl av övriga tillbehör

Sminkförvaring lådor kan du även använda till annat än till sminkförvaring. Du kan bland annat organisera dina håraccessoarer som tofsar och hårnålar så att du har dem samlade på samma ställe, ofta fixar man ju håret på samma gång som ansiktet. Vilken typ av förvaring du än behöver så har vi redskapen för att hjälpa dig få ordning.

Filtrera