FOREO LUNA

FOREOs ansiktsborstar finns i flera olika modeller för olika hudtyper och behov. Mest känd är prisbelönta LUNA-serien som har olika modeller.

FOREO LUNA mini 3 — LUNA mini 3 har extra mjuka silikonknoppar som ger skonsam rengöring och ansiktsmassage. Den är liten i storleken så att du lätt kan ta med den på resan eller stoppa i gymväskan. Mini 3 har längre silikonpiggar som går djupare i huden än alla tidigare LUNA mini-modeller för att göra din hy renare snabbare. Dessutom har den ett Glow Boost lägen som rengör din hy och ger härlig glow på bara 30 sekunder

FOREO LUNA 3 — är den mest skonsamma av FOREOs borstar och har 30% mjukare silikonyta än föregående modeller. Förutom rengöringsfunktionen har den även en massagesida som jobbar anti-age med försiktiga pulseringar som reducerar ålderstecken. LUNA 3 och LUNA 2 är de största borstarna.

FOREO LUNA 2 — Precis som LUNA 3 är det här den största borsten. Den har också två sidor en för rengöring och en för föryngrande massage. Varje färg är anpassad för en specifik hudtyp.

FOREO LUNA go — Den minsta av alla borstar och är perfekt för resan eller för gymväskan. Precis som LUNA 2 har den både en rengöringssida och en sida för massage.

FOREO LUNA mini 2 — En mindre version av LUNA 2 som är perfekt för dig som reser mycket eller vill spara plats i badrumsskåpet. Den har tre olika sorters piggar, vilket gör att den passar alla hudtyper. Kommer i sex olika färger. Färgerna har inget med funktionen att göra, till skillnad från LUNA 3, LUNA2 och LUNA go där varje hudtyp har en specifik färg.

Filtrera