L'Occitane

I en blandning av tradition och naturliga ingredienser från Medelhavsområdet är L'Occitane ett unikt varumärke med välgörande produkter för personlig vård och för hemmet. Tillverkade med naturliga och aktiva ingredienser från Provence, alltid spårbara tillbaka till sin ursprungskälla och ofta ekologiskt odlade, värnar L'Occitanes produkter om både kropp och miljö. Njut av naturligt väldoftande serier baserade på ingredienser från växtriket - mandel, verbena, körsbärblomma, lavendel, rosmarin, pion, sheasmör - vilken är din favorit?

Företaget grundades av Olivier Baussan i södra Frankrike 1976 som inpirerad av sin barndom i Provence ville återskapa hudvårdstraditionerna från regionen. Namnet L'Occitane hänvisar till "Occitanie", den historiska provinsen som en gång täckte södra Frankrike, nordöstra Spanien och norra Italien. Allt började med en enda ingrediens, rosmarin, skördad av Olivier själv och processad till ren eterisk olja. Oljan följdes snart upp av klassiska tvålar framställda med traditionella metoder och med vegetabiliskt fett - en tvål som idag är tätt kopplad till varumärket, känd världen över för sin kvalitét och väldoftande formula.

L'Occitanes produkter och butiker återspeglar tydligt bolagets kärnvärden - äkthet, enkelhet, sensorisk glädje samt respekt för människor och för planeten. Från de bästa, naturliga ingredienserna skapar L'Occitane produkter för välbefinnande. Botanisera i ett stort urval av naturligt väldoftande hudvårdsprodukter, tvålar, parfymer och doft för hemmet!

Filtrera