PÜR

Detta märke är mer än bara makeup! Med vårdande, innovativa och smarta egenskaper erbjuder PÜR dig pigmentrika produkter för alla hudtyper och hudtoner, samtidigt som de hjälper till att vårda din hy. PÜR erbjuder makeup för alla hudtyper, oavsett om du har fet, torr, känslig, aknebenägen, mogen eller solkänslig hy. Deras produkter innehåller inga mineraloljor som riskerar att täppa till dina porer eller får din hy att se glansig ut, utan låter istället huden andas. Produkterna innehåller inte heller talk, vilket kan riskera att din makeup sätter sig i fina linjer och rynkor, vilket kan få huden att se torr och åldrad ut.

Sheasmör och E-vitamin ger näring, samtidigt som deras härliga produkter är fria från parfym, utfyllnadsämnen och kemiska färgämnen. Mineraler är speciellt bra för personer som lider av rosacea och akne, och dessa produkter innehåller inget som irriterar eller förvärrar hudens tillstånd. Mineraler har en förmåga att förebygga och dämpa irritationer i huden på kosmetisk väg, samtidigt som dessa produkter täcker 100% på ett naturligt sätt.

Produkterna består även av mica som är en naturligt ljusreflekterande ingrediens som ger huden en fräsch lyster. PÜR är specialister på hud, och deras produkter är problemlösare som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat. Tack vare PÜRs kompletta färgpalett behöver du aldrig kompromissa din personliga stil för att se fräsch och naturlig ut.

PÜR är till för alla som vill vara naturligt vackra, och samtidigt ta hand om sin hud. Hen känner till de senaste skönhetstrenderna och förväntar sig produkter som inte bara ger ett fulländat resultat på utsidan, utan hen vill också att huden ska vara frisk och må bra. PÜRs produkter är till för alla hudtyper - genom hela livet.