Versace Parfym

Versace Bright CrystalGianni Versace är grundaren av det framstående varumärket Versace, känt över hela världen för lyxigt mode, skönhetsartiklar och accessoarer. Under en period drevs Versace-koncernen av systern Donatella Versace som har fortsatt att utveckla märkets karaktäristiska och stilsäkra uttryck. En doft från Versace är mycket personlig och lämnar ingen oberörd. Prova även du på någon av Versaces dramatiska dofter och låt dig förföras av äkta kärlek och vild passion.

Allegra Versace är den nya generationen

Huvudägare av Versace-imperiet är den unga arvtagerskan Allegra Versace, Donatellas dotter, som ärvde företaget av sin morbror Gianni vid 11 års ålder. Allegra har under senare tid alltmer tagit sin rättmätiga plats i familjeföretaget och utvecklar nu Versace parfym för den yngre generationen, bland annat nya citrusdoftande Yellow Diamond som är en karaktäristisk parfym från uttrycksfulla Versace.

Handla Versace Eros på eleven.se

Versace Eros är en intensivt manlig doft som för tankarna till Sydeuropa och saltstänkta hav. Den vackra flaskan pryds av grekiska ornament och gömmer förföriska doftnoter av mynta, citron och grönt äpple. Versace Eros tillhör den aromatiska doftfamiljen vilket innebär att doften är rik och håller dig väldoftande länge. Basnoter är cederträ, vanilj och ekmossa som ger den fräscha doften extra tyngd och styrka.

Gianni Versace - mannen och varumärket

Varumärket Gianni Versace handlar mycket om designern Gianni själv. Hans liv, vad han inspirerades av och vad som har blivit hans arv till kommande generationer av Versace parfymer. Gianni Versace och hans utsökta smak är fortfarande inspirationen till dagens produktion av världsledande dofter, kläder och skor. Låt dig också inspireras av en magisk Versace doft!

Vilket land kommer Versace från

Vilket land kommer Versace från? Gianni Versace föddes i södra Italien, men flyttade som vuxen till USA för att utvecklas som designer. Det italienska påbråt märks tydligt i varumärkets uttrycksfulla produkter, som i doften Versace Dylan Blue, en eldig doft för den moderna mannen. Liksom Eros tillhör Dylan Blue den aromatiska doftfamiljen, men här blandas citrusen istället med patchouli, rökelse, saffran och svartpeppar. Resultatet är en varm, kryddig och passionerad doft, som ger uttryck för Giannis egen karaktär.

Prova Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal är en blommig damdoft med bärnsten och mysk som basnoter, blandat med fruktiga dofter som granatäpple och yuzu. Doften har också inslag av magnolia, lotus och pion, blommor som sägs vara Donatellas favoriter. Versace Bright Crystal uttrycker all den lyx och elegans som är typisk för en äkta Versace parfym. Beställ din Versace doft redan idag!

Stilfulla Versace pour homme

Mysk och citron är två återkommande noter i dofter från varumärket, så även i Versace Pour Homme. Herrdoften lanserades 2008 och utstrålar stil och självständighet. Versace Pour Homme innehåller även hyacinth och cederträ, som vill visa en dynamisk och manlig personlighet. Handla din Versace parfym på eleven.se och få hem din nya favoritdoft snabbt och smidigt. Vi bjuder alltid på frakten, vilket är en bonus på våra redan låga priser.

Versace parfym och mode

När du köper en Versace parfym får du alltid en personlig doft av högsta kvalitet, det är vad varumärket Versace står för. Gianni Versace själv föll 1997 offer för en psykotisk mördare utanför sitt hem i Florida, men mordet Versace har inte hindrat modehuset att utvecklas till ett av de mest kända varumärkena inom mode och skönhet.

Filtrera