Wella

Wella är ett välkänt varumärke inom bland annat hårvård, och det grundades redan på 1800-talet. Tack vare sin långa erfarenhet har de arbetat fram förstklassiga produkter och erbjuder bland annat schampo, hårfärg och hårolja. Wella Color Touch är en intensivtoning som kommer i många färger och som varar i upp till 24 tvättar. Toningen är helt fri från ammoniak och består delvis av fiberproteiner och naturligt vax.

Wella Color Fresh - uppfräschning av din hårfärg

Wella Color Fresh är en typ av toningsschampo som förstärker din nuvarande hårfärg och ger håret lyster. Wella System Professional SP Luxeoil är ett elixir som ingår i Wella SP-serien och som ger ditt hår ny struktur. Håroljan består av en blandning av mandel-, argan- och jojobaolja och den doftar även underbart. Hos Eleven kan du köpa den i olika storlekar och få den hemlevererad.

Hur använder man Wella Color Fresh för bäst resultat?

Så hur använder man Wella Color Fresh för att uppnå bäst resultat? Det viktigaste är förstås att du följer de instruktioner som medföljer i förpackningen. Där får du tydligt svar på hur använder man Wella Color Fresh på rätt sätt. Produkten används enklast i duschen som ett vanligt toningsschampo. Massera först upp ett rikligt lödder och låt det sedan verka in långsamt.

Wella Professional tar väl hand om ditt hår

Wella har lång erfarenhet av hårvård och deras produkter tar väl hand om ditt hår. Varumärket erbjuder produkter för de flesta hårtyper. Förutom schampo, balsam och hårfärg tillverkar de även flera olika stylingprodukter för håret. I utbudet hittar du både hårspray, balsamspray och hårgelé. På eleven.se kan du köpa hårartiklar från Wella med fri frakt och fri retur.

Var köpa Wella Color Fresh med snabb leverans

Undrar du var köpa Wella Color Fresh? Hos oss på Eleven kan du både köpa Wella Color Fresh, Wella schampo och ett flertal andra produkter som Wella Color Charm, från varumärket. När du beställer härifrån kan du räkna med snabb leverans som dessutom är kostnadsfri. Ifall du brukar använda plattång eller locktång i håret kan du prova Wella Eimi Thermal Image, en spray som skyddar håret när du använder värmeredskap i håret. Wella erbjuder också flera olika inpackningar som stärker ditt hår.

Wella toning för alla hårtyper

Wella toning passar alla hårtyper och hårfärger, och ger ett fantastiskt resultat både gällande färgresultat och glans. Likt all toning är de urtvättbara efter ett visst antal tvättar, men hur länge de håller beror också på hårets kvalitet. Wella toning finns i många färger, från ljust blonda varianter till mörka färger så som svart och mörkbrunt.

Hur ser Wella Color Touch färgkarta ut?

Wella Color Touch färgkarta består av färger i olika nyanser för att du enkelt ska kunna hitta en passande färg. Det finns allt från blonda nyanser till bruna kulörer i Wella Color Touch färgkarta, då Wella har som vision att tillgodose allas behov. På eleven.se hittar du ett brett utbud av Wella Color Touch toningar att välja mellan, som alla är helt fria från ammoniak för att skydda ditt hår.

Vilka färger är tillgängliga i Wella Color Fresh färgkarta

Bland vårt utbud med Wella hårfärg kan du också hitta Wella Color Fresh som används som ett toningsschampo. Wella Color Fresh färgkarta är varierad och det finns allt från silvernyanser till röda nyanser att välja mellan. Denna toning är tänkt att förstärka din nuvarande hårfärg och du kan välja mellan olika verkningstider beroende på hur intensiv färg du vill ha.

Filtrera