Hårvård

Schampo

Det finns många olika hårtyper där ute, och olika hårtyper behöver också olika typer utav schampon. För att kunna sköta om ditt hår på bästa sätt och också få ut maximalt utav din tvätt, behöver du hitta rätt schampo. I vårt sortiment hittar du snabbt produkten som passar just din hårtyp bäst, och det finns något för allas hår och önskemål. Normalt hår, torrt hår, färgat hår, rakt hår, lockigt hår, krulligt hår - hårtyperna är otroligt många men du behöver inte oroa dig för detta då du hos oss enkelt och smidigt hittar schampot som passar just din hårtyp, prisklass och personlighet.

Tips gällande schampo

  • Hur ofta man bör tvätta sitt hår är självklart upp till var och en, och väljer du att tvätta håret varje dag så rekommenderar vi ett skonsamt och milt schampo så att det inte torkar ut håret och hårbotten. Frisörer brukar oftast rekommendera att man tvättar håret var tredje dag.
  • För att få ditt hår ska bli så rent som möjligt och också få den absolut renaste känslan, så rekommenderar proffsen att schamponera håret två gånger. Första gången med lite produkt över blött hår som du snabbt sköljer av, och den andra gången som en vanlig schamponering.
  • Avsluta gärna din schamponering med lite svalare vatten, på så vis sluter sig strået och du får ett glansigare slutresultat. Balsam är också toppen att avsluta din duschrutin för håret med, så att ditt hår och framförallt dina längder får lite extra vård och mjukhet.
Filtrera