Kevin Murphy
Kevin Murphy Luxury Duo

Ej i lager Fri frakt från 199kr
495 kr
495 kr
Variant : Conditioner 250 ml, Smoothing Shampoo 250 ml
Passar ihop med
Beskrivning

En lyxig duo idealisk för dig med tjockt och grovt hår. Båda två hjälper till att återfukta håret samtidigt som de boostar hårets flexibilitet och glans för att göra det mer lätthanterligt!

Detta kit innehåller:
1 x Kevin Murphy Luxury Rinse - 250 ml
1 x Kevin Murphy Luxury Wash - 250 ml
Schampo

Kevin Murphy Luxury Rinse är ett lyxigt schampo som är speciellt utvecklat för tjockt och grovt hår. Med en formula som återfuktar och ger tyngd till håret samt boostar dess flexibilitet och glans för att göra det mer lätthanterligt. Med en hydro lipid balans anpassad för lockigt hår, som ger ditt hår rätt mängd återfuktning utan att göra det flygigt eller frissigt.

Balsam

Kevin Murphy Luxury Rinse är ett lyxigt balsam som är speciellt utvecklat för tjockt och grovt hår. Detta balsam återfuktar och ger tyngd till håret samt boostar dess flexibilitet och glans för att göra det mer lätthanterligt. Med en hydro lipid balans anpassad för lockigt hår, som ger ditt hår rätt mängd återfuktning utan att göra det flygigt eller frissigt.

Upptäck mer som Kevin Murphy Luxury Duo

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.