Kevin Murphy
Kevin Murphy Luxury Duo

Ej i lager Fri frakt från 199kr
495 kr
495 kr
Variant : Conditioner 250 ml, Smoothing Shampoo 250 ml
Passar ihop med
Kevin Murphy
40 ml
Beskrivning

En lyxig duo idealisk för dig med tjockt och grovt hår. Båda två hjälper till att återfukta håret samtidigt som de boostar hårets flexibilitet och glans för att göra det mer lätthanterligt!

Detta kit innehåller:
1 x Kevin Murphy Luxury Rinse - 250 ml
1 x Kevin Murphy Luxury Wash - 250 ml
Schampo

Kevin Murphy Luxury Rinse är ett lyxigt schampo som är speciellt utvecklat för tjockt och grovt hår. Med en formula som återfuktar och ger tyngd till håret samt boostar dess flexibilitet och glans för att göra det mer lätthanterligt. Med en hydro lipid balans anpassad för lockigt hår, som ger ditt hår rätt mängd återfuktning utan att göra det flygigt eller frissigt.

Balsam

Kevin Murphy Luxury Rinse är ett lyxigt balsam som är speciellt utvecklat för tjockt och grovt hår. Detta balsam återfuktar och ger tyngd till håret samt boostar dess flexibilitet och glans för att göra det mer lätthanterligt. Med en hydro lipid balans anpassad för lockigt hår, som ger ditt hår rätt mängd återfuktning utan att göra det flygigt eller frissigt.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.