Hårvård

Stylingprodukter

Hos oss finner du ett stort och härligt utbud av stylingprodukter för ditt hår. Här nedan erbjuder vi någonting för alla typer utav hår och önskemål. Stylingprodukter ger mycket liv, ljuvlig känsla och också personlighet till såväl långa som korta frisyrer. Oavsett om du föredrar att styla håret var dag med dina favoritprodukter i samma stil, eller om du varierar din look ifrån dag till dag så kan du finna produkterna passar just dig här. Stylingprodukter är lätta att använda och ger snabbt en snygg touch till din look, både före, under och efter din styling.

Oavsett hur mycket tid du vill lägga ner på ditt hår kan du med våra stylingprodukter från bland annat Björn Axén, Maria Nila, Redken och Macadamia Professional enkelt skapa den look du vill ha och se till att den håller hela dagen. Hos oss hittar du allt ifrån värmeskydd, hårspray och torrschampo till hårvax och mousse som skyddar och fixerar håret samt ger det volym, glans eller en nonchalant, saltvattenstänkt look.

Tips gällande hårstyling

  • Om du ska föna, locka eller platta ditt hår så rekommenderar vi dig alltid att använda dig utav någon form utav värmeskydd. Med hög värme direkt på håret är det alltid bra att ha någon form utav skyddande produkt med en formula som gör att värmen inte gör lika mycket skada på dina strån.
  • Oavsett vilken typ utav styling du haft på ditt hår så avsluta gärna din look med någon form utav avslutade hårspray. Hos oss finner du både de som ger ett lite hårdare resultat, och också i lite lättare varianter som du lätt kan borsta ur.
  • Älskar du hårolja lika mycket som vi, men är orolig för att det ska bli för tungt på dina strån? Testa gärna några droppar i längderna och arbeta in produkten med fingrarna för ett mjukt och härligt resultat. Du kan även testa att använda en torrolja och spraya lätt på längderna för en glansfull, mjuk känsla och look.
Filtrera