Hårvård

Torrschampo

Låt oss presentera dig för en räddare i nöden vid många tillfällen och som också är en älskad stylingprodukt - det älskade torrschampot (också kallat dry shampoo)! Torrschampots huvudsyfte är att fräscha upp håret i ett svep, mellan dina tvättar. Alla älskar väl en produkt som snabbt och enkelt kan fixa din frisyr. Personer i alla åldrar, oavsett längd på håret, är många stormförtjusta i denna produkt som på senare år verkligen har slagit stort världen över. Torrschampo mattar ner håret både i längder och i botten, på så vis får du en stadga som gör att håret ser renare och fräschare ut utan att du faktiskt schamponerat håret på riktigt.

Hos oss finner du många olika varianter, och vi har garanterat ett dry shampoo som passar dig, din look och dina önskemål. Torrschampo kommer i olika varianter och färger, vissa för att ge dig extra volym och andra för att täcka gråa hår eller ta bort den otvättade looken. Hos oss finns det både de klassiska ofärgade varianterna för den som önskar det, och några som har en ton i sig om man tycker det är bäst.

Torrschampon finns i olika texturer, både i spray och i puder/pulverform, och där kan man självklart välja själv vad man helst föredrar. Vi har också torrschampo i resestorlekar som är perfekt när man ska iväg och resa och behöver en mindre flaska till resväskan.

Hos oss finns det många märken utav torrschampo, däribland Batiste, Maria Nila och Kevin Murphy.

Tips gällande torrschampo

  • Har du otvättat hår och måste iväg men hinner inte tvätta håret? Då är torrschampo den perfekta produkten för dig. Addera din hårprodukt längs med hela hårbotten och massera in produkten. Tänk på att ha några centimeters avstånd - det ska bli som en lätt dusch utav produkten. Borsta gärna ut produkten också i längderna och voila - ditt hår ser fantastiskt ut!
  • Önskar du en lite rockig och avslappnad look ska du applicera ditt torrschampo i dina längder, busa till frisyren lite med kam eller fingrar och spraya sedan med hårspray.
Filtrera