Batiste

Ditt hår borde inte komma i vägen för en rolig kväll eller en bra hårdag. Med över 40 års erfarenhet har Batiste låtit sina experter ta fram produkter som hjälper kvinnor att uppnå glamouröst hår på ett kvick. Oavsett hårstil, hårfärg eller hårtyp, Batiste har ett torrschampo för dig!

Att tvätta håret var och varannan dag sliter extremt mycket på håret och bör därför undvikas. För att slippa att håret känns ofräscht mellan tvättarna kan du istället använda dig av ett torrschampo från Batiste. Ett torrschampo fräschar upp och tar bort den "feta" känslan som lätt uppstår. Håret får dessutom ett naturligt lyft eftersom du sprayar torrschampot i hårbottnen. Batiste har några av våra mest uppskattade och omtyckta torrschampon.

Batiste har varit Storbritanniens storsäljare nummer ett under 30 år och de fortsätter att leverera produkter som älskas av kunder världen över. Torrschampo är bra när du behöver fräscha upp och styla håret mellan dina tvättar. Ibland hinner man inte och ibland behöver håret vila från slitage och då kommer Batiste in. Batiste har flera olika torrschampon för olika hårfärger och med olika dofter. Vill du ha volym eller täcka din utväxt finns det också ett torrschampo för dig hos Batiste.

Tips för Batiste

Addera din hårprodukt längs med hela hårbotten och massera in produkten. Tänk på att ha några centimeters avstånd - det ska bli som en lätt dusch utav produkten. Borsta gärna ut produkten också i längderna och voila - ditt hår ser fantastiskt ut! Vill du ha volym och extra stadga efter styling? Ta då en volymspray som du sprayar i rötterna, massera därefter in produkten och avsluta med vanlig hårspray.

Filtrera