Schwarzkopf
Got2B Rockin’It

(4 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Dry Shampoo 200 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Rockin' It är ett torrschampo som sprayas och borstas in i håret. Den feta och ofräscha känslan försvinner direkt och håret känns rent och lent.

Många tvättar håret oftare än de egentligen behöver, just för att håret känns lite fettigt. Nu med denna väldoftande spray kan du bli av med denna känsla på fem minuter.

Innehåll: 200 ml

Artikelnummer: 38161
Användning

Skaka flaskan väl. Spraya 20 cm från håret, i korta intervaller. Alternativt spraya på fingertopparna och massera in i hårbotten.

Ingredienser

Linalool,Parfum,Citral,Limonene,Propane,Butane,Hexyl Cinnamal,Geraniol,Citronellol,Oryza Sativa Starch,Alcohol Denat

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Got2B Rockin’It

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt