ghd
Rise Hot Brush

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1899 kr
1899 kr
Beskrivning

ghd rise™ värmeborste. All rise för vår första volymgivande värmeborste. För en high volume krona värdig en drottning. Detta är den volymgivande hjälten som du har väntat på - introducerar ghd rise värmeborste som ger 2x mer volym* som håller hela dagen.                               ghd rise värmeborste styling och avundsvärd volym från rot till topp genom en kombination av SMART ultra-zone teknologi och 5mm borsthår i nylon som ger ett maximalt lyft vid rötterna.

 

Den avancerade oändlighetssensorn inuti cylindern säkerställer att den optimala stylingtemperaturen på 185 grader upprätthålls genom hela stylingen, medan de mjuka borsthåren gör det möjligt att komma nära rötterna och skapa volym omedelbart, 9/10 håller med om detta**. ghd rise glider lätt genom hårlängderna och skapar fyllighet och rörelse, 8/10 håller med om detta**. Oavsett din hårtyp eller hårlängd så kan du skapa eleganta vågor, och vackra lockar snabbt och enkelt. ghd rise värmeborste känns balanserad i handen med ett elegant avsmalnande handtag för en bekväm styling och med en 2,7 m snurrsladd som gör den mycket användarvänlig. Ett inbyggt stativ skyddar ytor samt borsthåren från skador så att du kan styla bekymmersfritt med ghd rise.  All rise for the queens - ta över världen med glamourös volym med hjälp av ghd rise värmeborste.


Produktegenskaper:
* Ultra-zone med prediktiv-teknologi: det senaste genombrottet inom värmestyling som garanterar att den optimala stylingtemperaturen på 185 grader upprätthålls över hela 32 mm cylindern så att du får ett vackert resultat i ett enda tag. 
* 32mm cylinder: den perfekta storleken på en cylinder för att skapa fyllighet och rörelse genom hela håret.
* 5mm mjuka borsthår: optimerade för att komma så nära rötterna som möjligt för maximalt lyft.
* Isolerad spets: Ger dig möjlighet att skapa en lätt spänning under stylingen för maximalt lyft vid rötterna.
* Elegant, avsmalnande handtag: enkel design för balans och en bekväm användning.
* Inbyggt stativ för att skydda ytor och skador på borsthåren.
* 25 sekunders uppvärmningstid för snabb och enkel styling.
* Automatisk avstängningsfunktion: Stängs av automatiskt efter 30 minuter.
* 2,7 m snurrsladd för bekväm styling. 
* Universalspänning.

* 2 års garanti från tillverkaren
* Varans äkthet garanteras

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt