HH Simonsen
Infinity Styler

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 500 kr

1499 kr 1999 kr

Du sparar 500 kr

1499 kr 1999 kr

Variant : Black
Beskrivning

Infinity Styler från HH Simonsen är designad med den senaste tekniken för att leverera det allra bästa åt de allra bästa. Elegant design i kombination med hög kvalité och bred funktion gör den till en av de mer exklusivare modellerna i sitt slag. Infinity Styler är framtagen för att både platta, locka och våga håret med. Tack vare den rundade formen och de flexibla plattorna skapar den oändliga möjligheter för den kreativa stylisten.

Detta värmeverktyg är utrustat med den allra senaste tekniken som touchfunktion istället för traditionell knappsats, bredare plattor för ett effektivare resultat och dessutom anpassad för grova, fina och lockiga hår genom den digitala och låga värmeinställningen från 80 grader upp till 210 grader. Inifinity Styler har dubbelt titaniumtäckta aluminiumplattor med teflon, oljor och turmalin. De dubbelt titaniumtäckta aluminiumplattorna ger en hård yta som ger en lång hållbarhet. Teflonet gör att plattången glider mycket lätt genom håret och tack vare att plattorna även är oljebehandlade är de också skonsamma mot fina hår. Tourmalinet i plattorna bidrar till att håret bevarar sin fuktnivå och därmed motverkas ett statiskt hår. Snabbstartad på några få sekunder och håller sedan en konstant jämn värmenivå.

Egenskaper:
• LED temp. Ställbar mellan 80-210°C
• Touchdisplay med automatiskt displaylås
• Rörliga plattor, för ett optimalt och skonsamt resultat
• Snabb uppvärmning, redo att använda redan efter 5 sekunder
• ”Sleep mode” efter 60 minuter
• 3 meter sladd med pivotfunktion för en trasselfri styling

Upptäck mer som Infinity Styler

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.