Hårvård

Plattång

Plattången är det ultimata verktyget för att skapa en sofistikerad och slät frisyr, men fungerar även väl om du vill skapa lättare lockar eller böja håret i topparna. Hos oss hittar du plattänger med professionell salongsprestanda från märken som ghd, GA.MA och Cloud Nine. En plattång kan vara baserad på olika typer av teknologier, där keramik och turmalin är två av de vanligaste. De flesta moderna plattänger har idag keramiska plattor. Keramiken hjälper till att hålla en jämn värme över hela plattan och gör att plattången värms upp snabbare. Tourmaline är en ädelsten som naturligt avger negativa joner när den värms upp, vilket reducerar statisk elektricitet och gör att hårets fuktighet bevaras. Med hjälp av turmalin-kristallerna får håret därmed också en glansigare yta.

Skydda håret mot värmen

Eftersom värmestyling är en påfrestning för håret rekommenderar vi starkt att du använder ett värmeskydd för att minimera risken för onödigt slitage. Om du plattar håret ofta kan det också vara bra att ge håret återfuktande inpackningar med jämna mellanrum så att håret kan bevara sin glans och styrka. Läs mer om tips gällande val & användning av plattång här. 

Locka håret med plattång

Att locka håret med plattång är ett vanligt sätt att göra sig riktigt fin på. Det är viktigt att du köper en plattång av bra kvalitet, eftersom du annars lätt kan skada ditt hår. Eleven erbjuder ett brett sortiment om du vill ha en riktigt bra plattång för ditt hår, bland annat hittar du OBH Nordica plattång hos oss. Med plattången kan du såväl skapa en slät frisyr som fina lockar.

Stort utbud av plattång på eleven.se

Gå in på eleven.se om du vill börja locka håret med plattång! Vi har ett stort utbud om du vill köpa en riktigt bra plattång. Remington plattång, Ghd plattång och OBH Nordica plattång är några av alla de kvalitetsmärken som vi erbjuder. Våra produkter håller alla en hög standard vilket gör att du kommer att ha glädje av ditt inköp under lång tid.

Välj den plattång som passar dig bäst

Det finns flera olika typer av bra plattång att välja bland. Vare sig du vill ha en vanlig, smal plattång eller föredrar en bredare variant, har vi något att erbjuda dig. Vi har också plattång som är formad som en borste, vilket kan vara lättare att hantera. Allt handlar om vilken sorts plattång du själv föredrar och vilken typ av hår du har.

Komplettera med en mini plattång för handväskan

Många gånger kan det vara bra att ha flera plattänger i din ägo. Om du har en vanlig plattång hemma kan det vara mycket användbart att komplettera med en mini plattång. En liten modell är lätt att ta med dig i väskan när du är på språng eller ska resa bort. Vi har mini plattång som kommer i ett litet reseetui.

Billig och bra plattång

När du lockar med plattång märker du snart att det är viktigt att ha en plattång av bra kvalitet. Det är lätt att bara stirra sig blind på priset. Hos eleven.se kan du få både och, ett bra pris kombinerat med hög kvalitet. Vi erbjuder många bra märken som Ghd plattång, Cloud Nine plattång och Remington plattång. Vi har alla de bästa kvalitetsprodukterna som hjälper dig att fixa ditt hår till en snygg frisyr. Vi rekommenderar att du även köper ett värmeskydd hos oss.

Plattång bäst i test

Om du funderar på plattång bäst i test beror det på vad du vill ha. Moderna plattänger är gjorda keramiska plattor som snabbt blir varma och håller en jämn värme under hela behandlingen. En plattång med Tourmaline-beläggning ger extra jämn värme och är snällare mot håret. Om du exempelvis undrar vilken Ghd plattång är bäst beror det på vad du är ute efter.

Fixa lockar med plattång

Begreppet plattång kan delvis vara missvisande eftersom en bra plattång egentligen har dubbla användningsområden. Dels kan du använda den till en fixa en slät frisyr, men även till att skapa luftiga lockar. Vi har flera märken som erbjuder varierade typer, som plattång Gama och Babyliss plattång där du kan välja mellan olika modeller och funktioner. Beroende på vad du ska använda din plattång till har vi rätt modell för dig.

Bra plattång fixar fin frisyr

Det bästa är en bra plattång där du kan kan reglera värmen. Du börjar på lägre värme och ökar sedan vid behov. På det sättet minskar du slitaget på ditt hår. Det är bättre att platta små sektioner av ditt hår i taget. Om du har tjockt hår kan det vara en bättre idé att köpa en plattång borste så sparar du tid.

Filtrera