I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
799 kr
799 kr
Variant : S9600 Straightener
Beskrivning

Silk plattången har 2 x lenare glid och är Remingtons hetaste hittills, med varierbar temperatur mellan 150°C och 235°C. Plattången är snabb att värma upp. På 10 sekunder är den färdig att använda. Den har även en turbo boost funktion som snabbt får upp temperaturen till 240°C i 30 sekunder för att jämna till de sista spretiga hårstråna och uppnå den ultimata raka och släta stilen.En informativ digital temperaturdisplay indikerar den bästa temperaturen för just din hårkvalitet. Tack vare minnesfunktionen kommer den ihåg din sist använda temperatur för att automatiskt ställa in sig på samma. Det finns även en temperaturlåsfunktion som är väldigt praktisk för att du inte ska råka komma åt och ändra temperatur.Infraröda avancerade keramiska värmeplattor ser till att temperaturen är jämn och konsekvent. De flytande plattorna är extra långa, 110mm. Ett hänglås och automatisk avstängning efter 60 minuter ser till att den kan förvaras säkert. Plattången har 3 m vridbar sladd, något som burkar uppskattas på salong, men även hemma. Plattången kommer med en lyxig förvaringsväska.OBS! För samtliga Remington produkter gäller 100 dagar öppet köp oavsett värde, undantag för tillbehör och accessoarer. Mer info om öppet köp och hur du går tillväga hittar du på denna sida:

http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Utöver rätten till öppet köp gäller minst två års garanti för samtliga Remingtons produkter. För att få ytterligare 1 års extra garanti på dina köpta produkter, registrera dig inom 28 dagar efter köp på följande sida:

https://se.remington-europe.com/product-registration.html• Remington har alltid 100 dagar öppet köp och +1 års garanti på hela soritmentet (Ej tillbehör)

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.