Babor
Repair Cellular Ultimate Repair

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1389 kr
1389 kr
Variant : Cream 50 ml
Kampanj

Köp två valfria produker från Babor och få gåva på köpet, värde 81 kr.

Beskrivning

En rik, effektiv ansiktskräm som främjar en torr huds regeneration till max. Huden stimuleras till snabbare cellförnyelse och resulterar i synbart slätare, förfinad och uppstramad hud. Krämen har en reducerande verkan på nyare ärrvävnad tack vare den accelererade cellförnyelsen, huden får också förbättrad elasticitet och spänst.

Ultimate Repair Cream innehåller hela 15% av Babor's exkusiva BIOGEN PLANT-extrakt som tillsammans med bl.a bidrottninggelé, kakosmör, bivax och olja från sesam och majsgrodd reducerar och förebygger ålderstecken.

  • Passar en torr hy

  • Intensivt regenererande

  • Främjar en slätare och jämnare hudstruktur

  • Förbättrar elasticitet & spänst

  • Kan användas som förberedande produkt inför kosmetisk kirurgi och estetiska behandlingar samt som vårdande efterbehandling*

  • Kompletterande vård vid AHA-syra-behandlingar eller behandling med apparatur

  • Ingår i Doctor Babor

*Följ alltid din hudterapeut- och/eller läkares instruktioner i första hand

Innehåll: 50 ml

Användning

Appliceras morgon och/eller kväll med fuktade händer eller med Babor Cleansing CP Thermal Spray.Ultimate Repair Cream ska alltid appliceras med vatten eller allra helst termalvatten.

Repair Cellular

Repair Cellular-serien utvecklades speciellt för regeneration av cellstrukturen, och hjälper stressad hud som behöver extra stöd och hjälp att återställa sig, avancerad anti-age helt enkelt. Serien är baserad på BIOGEN PLANT Extract ;en unik blandning av växtextrakt och örter så som rosmarin, ginseng, nässlor, vattenkrasse, ängssyra, jordrök, blåstång och flenört. De kompletterar varandra perfekt och stimulerar hudens förnyelse för en jämnare, slätare hudyta. Ur BIOGEN PLANT har man sedan utvecklat ingrediensen BPE Code 3RX och som är den aktiva ingrediensen i Repair Cellular. Den skyddar huden från skador som orsakas av yttre påverkan och förebygger förtida hudåldrande.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product