Biotherm
Life Plankton Sensitive

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
495 kr
495 kr
Variant : Balm 50 ml
Kampanj

Vid köp av två valfria produkter från Biotherm för minst 500 kr så får du ett lyxigt set, värde 561 kr. 

Beskrivning

Med Life Plankton™ Sensitive Balm får du en rik dagkräm med cicabalmtextur som tar sig an hudtillstånd så som torrhet, rodnad, stickningar och värmekänsla. Produkten är speciellt framtagen för en känslig hud för att hjälpa till med återhämtning, verka stärkande samt ge en hälsosam lyster. Innehåller högsta koncentrationen av den unika ingrediensen Life Plankton™.

  • Hypoallergen formula

  • Smart förpackning som håller produkten fri från luft & ljus

  • Inga färgämnen eller parabener

  • Icke-komedogen

Life Plankton™

Life Plankton™ innehåller nyckeln till Biotherms hudvård. Den omfattande forskningen, som pågått mer än 60 år, har upptäckt att Life Plankton™ är en av de unika och aktiva ingredienserna som kan erbjuda ett tilläckligt brett spektrum av egenskaper. Namnet säger allt, Life Plankton™ ger helt enkelt huden nytt liv samtidigt som den lindrar rodnad och skyddar huden.

Innehåll: 50 ml

Användning

Öppna burken. Ta inte bort den tunna skyddsfilmen som man gör på en vanlig burk. Istället pressar och skjuter du filmen mot den blå droppen (som när du låser upp en telefon) för att komma åt balmen. Ett tryck på den mjuka filmen fördelar precis lagom mängd balm för en applicering.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product