Filorga
NCEF-Reverse MAT

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 199 kr

796 kr 995 kr

Du sparar 199 kr

796 kr 995 kr

Variant : 50 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

Mattifierande multi-korrigerande anti-aging creme som arbetar på rynkor, ger fasthet och lyster för förbättrad hudkvalitet. Revitaliserande creme speciellt utvecklad för normal till kombinerad hud. Den har en hög koncentration av NCEF för en multi-korrigerande och komplett anti-aging effekt. Minimerar fina linjer och rynkor samt ger huden ny lyster och fasthet. Innehåller även en kombination av beprövade ingredienser som motverkar ålderstecken för en förstärkt effekt. Flytande gel berikad med ingredienser som verkar mattande och porsammandragande.

  • Minimerar fina linjer & rynkor
  • Förbättrar hudkvalitén
  • Ger fasthet
  • Huden får ny lyster
  • Verkar mattande, porsammandragande samt balanserar talgproduktionen.


NCEF: Ett polyrevitaliserande komplex för förbättrad hudkvalitet med en koncentration motsvarande en injicerbar anti-aging NCEF behandling. För en komplett anti-aging effekt på rynkor, fasthet, hudton, porer, återfuktning. Innehåller beprövade, aktiva ingredienser i kampen mot åldrandet [hyaluronsyra + kollagen + vitaminerna A, H och E] som tillsammans med boosters jämnar ut rynkor och hudtextur samt ökar hudens volym och lyster. Oleinsyra tillsammans med ett växtbaserat komplex verkar mattande och porsammandragande, utan att torka ut huden samt minskar utsöndring av sebum.

Applicera varje dag, på morgonen och/eller kvällen på hela ansiktet. Kombinera med Filorgas essence och serum för ett fullständigt regenererande program. Skönhetstips! Förlänger resultatet efter en estetisk anti-aging NCEF behandling. Använd gärna MAT på dagen och cremen på kvällen.

Upptäck mer som NCEF-Reverse MAT

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.