Filorga
Filorga Time-Filler

(5 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
745 kr
745 kr
Variant : Absolute Wrinkles Correction Cream 50 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

En multi-korrigerande anti-rynk creme från Filorga, inspirerad av estetisk medicinteknik som halverar rynkornas djup på två månader. Denna anti-aging gel/cremen reducerar effektivt alla typer av rynkor: djupa rynkor, mimiska rynkor, torrhetsrynkor och ytliga rynkor för en multikorrigerande effekt. En formula innehållande aktiva ingredienser inspirerade av fillerinjektioner och peelings, där ansiktsmusklerna blir mer avslappnade och huden återfår sin volym och lämnas mjukare!

En kraftfull peptid tillsammans med inkapslad hyaluronsyra som synbart fyller ut markerade rynkor. En tri peptid har en avslappnande effekt på mimiska rynkor utan att ansiktsuttrycket stelnar. En aktiv ingrediens med peeling-effekt jämnar ut hudens mikrorynkor. NCEF förbättrar hudkvalitén för att undvika torrhetsrynkor. Skönhetstips! Kombinera med SLEEP & PEEL på kvällen i en månad för en intensiv behandling med "ny hud" effekt!

*Klinisk studie – 39 deltagare – 47% reducering av kråkfötter. 

Användning

Appliceras på väl rengjort ansikte och dekolletage morgon och kväll.

Upptäck mer som Filorga Time-Filler

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt