Annemarie Börlind
ZZ Sensitive Regenerative Day Cream

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
449 kr
Nyhet
449 kr
Variant : 50 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Det pre- och probiotika komplex som finns i denna anti-age dagcrème återställer hudflorans balans och hjälper till att stimulera cellförnyelsen samt ger huden ett slätare utseende. Pre- och probiotika komplexet samverkar för att den vita lupinen till fullo kan arbeta för att förstärka ansiktskonturerna, ge ökad fasthet och verka utjämnande. Resultatet är en anti-agecrème för den känsliga huden. En god hudbarriär ger minskad känslighet, reaktivitet och en mer hälsosam hud. Rekommenderas för känslig hud i behov av anti-age, som har lätt att reagera på stress, kyla och värme eller vara överkänslig mot dofter och färgämnen.

Det innovativa komplexet av pre- och probiotika återställer hudens balans och hudflora. Den normaliserar huden genom att stärka bildningen av de fördelaktiga och goda bakterierna för att bibehålla en hälsosam och normal kondition av huden. Det är enbart genom denna normalisering av den känsliga huden som den kan förberedas för adderande hudvård. Prebiotika utvinns ut sockerarter från Yacónroten, majs och rödbetor. Probiotika i form av Lactobacillus, mjölksyrabakterier, stärker hudens immunförsvar samt främjar cellförnyelsen och får hudstrukturen att se jämnare ut. Tillsammans skapar de tillväxt av hudens goda bakterier som normaliserar hudens yttersta bakterieflora.

Upptäck mer som ZZ Sensitive Regenerative Day Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.