Biotherm
Blue Therapy

(6 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
665 kr
665 kr
Variant : Multi Defender SPF25 50 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Blue Therapy Multi-Defender SPF 25 är en närande anti-age creme som skyddar huden mot föroreningspartiklar och UV-strålar. Cremen har en reducerande effekt på rynkor, pigmentfläckar och brist på fasthet. Hudtonen upplevs jämnare och huden upplevs fastare och mer strålande.

Blue Therapy Multi-Defender innehåller algen Life Plankton™ som härstammar från de varma thermaliska källorna i Frankrike. Life Plankton™ är speciell eftersom den innehåller 35 olika vitaminer, mineraler och spårämnen som har en närande, fuktgivande och rogivande effekt på huden. Appliceras på ansikte och hals morgon och kväll på rengjord hud. Undvik kontakt med ögonen.

  • Passar torr hud

  • SPF 25

  • Målinriktad anti-age

  • Jobbar med pigmentfläckar, linjer & rynkor

Upplev en förbättrad effekt på pigmentfläckar, fina linjer och slapp hud med Blue Therapy Multi-Defender SPF 25:
* 84 % upplevde att huden blev jämnare*
* 76 % upplevde att huden blev fastare*
* 70 % upplevde att huden blev slätare*
* 70 % upplevde att fina linjer reducerades*

*Baserat på Biotherms egenbedömning genomförd av 100 kvinnor i åldern 35-55 år.

LIFE PLANKTON™ och Algae of Youth™ för självförbättrande effekter! Algae of Youth™ är resultatet av tio års forskning och en innovativ bioteknisk teknik som ger en koncentration av de egenskaper som snabbar på hudens förmåga att stärka sig själv.

Innehåll: 50 ml

Användning:

Appliceras på ansikte och hals morgon och kväll på rengjord hud. Undvik kontakt med ögonen.

Om Biotherm

Oavsett vilken hudtyp, livsstil eller omgivning du befinner dig i, så har Biotherm produkterna för dig. I över femtio år har märket gjort sig känt världen över för sina härliga kroppsprodukter och sin effektiva hudvård. Biotherms hudvårdsprodukter är alla baserade på Thermalplankton - ett koncentrat av källvatten som stärker hudens försvar mot fria radikaler och återbalanserar huden tack vare sin riklighet på spårämnen, mineraler och proteiner. Detta är också anledningen till att märket har namnet som det har, då det kommer ifrån kombinationen utav orden Biolog samt Thermalplankton, som återspeglar hela tanken bakom märket.

Varför man ifrån början startade med att använda just detta plankton, var för att man upptäckte vilka fina resultat thermalvattnet gav på huden, och började då forska i hur man kunde ta just detta vidare för att skapa hudvårdsprodukter. Den första produkten som kom till sortimentet var en handcreme, vilket blev en succé. Denna produkt öppnade snart upp dörren för flera populära och omtyckta hudvårdsprodukter. På senare år har det också tillkommit dofter som alla ska ge en viss typ av känsla, antingen något mer avslappnande eller något mer uppiggande, och också här, likt hudvården, finns det en doft för alla.

Biotherm erbjuder någonting för alla och produkterna erbjuder en daglig skönhetsritual, och en värld av känslor, baserade på fräscha och mjuka konsistenser. Med regelbunden användning kan du se att din hud bli synligt renare, sundare och ungdomligare - dag efter dag!

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product