Clinique
iD Irritation + Oil-Control Gel

I lager Fri frakt Redo att skickas
439 kr 439
439 kr 439
Variant :
Beskrivning

Clinique iD är skräddarsydd hudvård! Här har man kombinerat ett aktivt koncentrat med fokus på din huds behov tillsammans med Dramatically Different Oil-Control Gel som återfuktar, skyddar, balanserar och fräschar upp. Clinique iD Irritation + Oil-Control Gel är framtagen för dig med rodnader då de aktiva ingredienserna hjälper till att mjuka upp huden samt ge en lugn känsla, och reducera synbarheten av rodnad vid kontinuerlig användning.

Clinique iD Active Cartridge Concentrate Irritation innehåller det verksamma ämnet Lactobacillus, probiotiska bakterier med jäsförmåga som ger en lugn känsla till huden och förebygger irritation. Oil-Control Gel's positiva egenskaper förseglas i flaskan runtom patronen och kombinerar en fettfri återfuktning med stärkande ingredienser för att skydda mot skadliga föroreningar. Det hjälper också till att balansera och fräsch upp en fet hud.

I patronen i mitten på flaskan finns koncentratet och runtom finns Oil-Control Gel. Custom-Blend Chemistry Technology™ isolerar de koncentrerade, verksamma ämnena i patronen och vid varje pumptryck får du ut optimal mängd av båda produkterna för en perfekt dos.

  • Passar fet hud med rodnad/irritation.

  • Koncentrat Irritation inkapslat i patronen i mitten av flaskan.

  • Allergitestad.

  • 100% oparfymerad.

  • Dermatologiskt utvecklad.

  • Icke-komedogen.

  • Flaskan är patentsökt i flera länder.

Clinique iD

Användning

Applicera på rengjord, torr hud på ansikte och hals.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.