Clinique
iD Pores & Uneven Skin Texture + Oil-Control Gel

Ej i lager Fri frakt
439 kr 439
439 kr 439
Variant :
Passar ihop med
Clinique
Skin Type 3+4 50 ml
Beskrivning

Clinique iD Pores & Uneven Skin Texture + Oil-Control Gel

Clinique iD är skräddarsydd hudvård! Här har man kombinerat ett aktivt koncentrat med fokus på din huds behov tillsammans med Dramatically Different Oil-Control Gel som återfuktar, skyddar, balanserar och fräschar upp. Clinique iD Pores & Uneven Skin Texture + Oil-Control Gel är framtagen för att reducera synbarheten av synliga porer och för att framhäva en finare hudyta.

Clinique iD Active Cartridge Concentrate Pores & Uneven Skin Texture innehåller det verksamma ämnet Alfahydroxisyror (AHA) som hjälper till att ha en utslätande effekt på huden och som reducerar synbarheten av porer, för en jämnare hud med strålande lyster. Oil-Control Gel's positiva egenskaper förseglas i flaskan runtom patronen och kombinerar en fettfri återfuktning med stärkande ingredienser för att skydda mot skadliga föroreningar. Det hjälper också till att balansera och fräsch upp en fet hud.

I patronen i mitten på flaskan finns koncentratet och runtom finns Oil-Control Gel. Custom-Blend Chemistry Technology™ isolerar de koncentrerade, verksamma ämnena i patronen och vid varje pumptryck får du ut optimal mängd av båda produkterna för en perfekt dos.

  • Passar fet hud med synliga porer & ojämn hudtextur.

  • Ljusar upp & jämnar ut.

  • Koncentrat Pores & Uneven Skin Texture inkapslat i patronen i mitten av flaskan.

  • Allergitestad.

  • 100% oparfymerad.

  • Dermatologiskt utvecklad.

  • Icke-komedogen.

  • Flaskan är patentsökt i flera länder.

Clinique iD

Användning

Applicera på rengjord, torr hud på ansikte och hals.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.