Frank Body
Caffeinated Face Moisturiser 80ml

Utgått Fri frakt från 199 kr
Beskrivning

Jag är naturlig, lätt och full av koffein. Min blandning av kaffe, sheasmör och vitamin E gör mig till den perfekta fuktkrämen, om jag får säga det själv. Jag innehåller inga otäckheter som i hemlighet täpper igen porerna över tid. Jag innehåller bara ingredienser som gör att din hud ser fantastisk ut och fortsätter vara hälsosam. Jag är inte fet, bara fuktig – så jag fungerar bra under makeup eller på egen hand. Prova.

Arabica-kaffebönsolja: Kaffe främjar blodcirkulation och kollagenproduktion för ett hälsosamt skimmer.
Kakao- och sheasmör: Den här duon som återfuktar på djupet låser in hudens fukt, så att den aldrig känns torr, men utan att kännas tung eller ge utslag.
Vitamin E: Skyddar huden från fria radikaler, de där otäcka sakerna som orsakar åldrande. Kom ihåg: att förebygga är nyckeln.
Kokos-, vindruvskärn- och sötmandelolja: Vitamin A, E och D ger huden fukt utan att blockera porer och hjälper till att bleka ärr och läka akne.

Massera försiktigt in fuktkrämen med cirkelrörelser runt ansikte och hals. Klart.

Artikelnummer: 84403

Upptäck mer som Caffeinated Face Moisturiser 80ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.