Lancôme
Absolue Premium ßx

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Day Cream 50 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Passar ihop med
Beskrivning

Lancôme Absolue Premium ßx Day Cream innehåller en kombination av extrakt från vit iris och Pro-Xylane™, Lancômes ikoniska molekyl som utvinns från miljötekniska processer, som ger en koncentrerad och perfekt balanserad, lyxig och lätt konsistens. Denna dagkräm gör att huden ser synligt yngre ut, fylligare och återfuktad med ny lyster.

  • SPF 15.

Innehåll: 50 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.