Lancôme
Absolue Premium ßx

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 415 kr

1244 kr 1659 kr

Du sparar 415 kr

1244 kr 1659 kr

Variant : Day Cream 50 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Lancôme Absolue Premium ßx Day Cream innehåller en kombination av extrakt från vit iris och Pro-Xylane™, Lancômes ikoniska molekyl som utvinns från miljötekniska processer, som ger en koncentrerad och perfekt balanserad, lyxig och lätt konsistens. Denna dagkräm gör att huden ser synligt yngre ut, fylligare och återfuktad med ny lyster.

  • SPF 15.

Innehåll: 50 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Absolue Premium ßx

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.