Lancôme
Rénergie Multi-Lift Ultra

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 199 kr

796 kr 995 kr

Du sparar 199 kr

796 kr 995 kr

Variant : Day Fluid SPF25 50 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Upplev en ultralätt dagkräm med uppstramande effekt, och som även hjälper till att reducera ojämnheter i hudtonen. Rénergie Multi-Lift Ultra främjar en ökad spänst i huden, reducerar synlighet av fina linjer och rynkor samt bidrar med en fantastisk lyster.

För extra anti-age innehåller Multi Lift Full Spectrum Creme även solskydd på SPF 25, som skyddar din hud mot skadlig UV-strålning samt förebygger pigmentförändringar. En lätt och smidig ansiktskräm som smälter in i huden och har en fantastisk doft.

  • Uppstramande ansiktskräm

  • SPF 25

  • Lätt textur

  • Lystergivande

Innehåll: 50 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer.

Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Rénergie Multi-Lift Ultra

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.