My Clarins
Re-Boost Comforting Hydrating Cream

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 55 kr

220 kr 275 kr

Du sparar 55 kr

220 kr 275 kr

Variant : 50 ml
Beskrivning

My Clarins Re-Boost Comforting Hydrating Cream är en rik men lätt mousse som ger en energiboost till torr och känslig hud. Den ger fukt hela dagen och en doft av fräscha fruktiga noter för ett energifyllt uppvaknande! Den är berikad med bl.a ekologiskt kokosvatten som stärker transport-kanalerna för att förbättra näringsleveransen till cellerna samt Alpros-extrakt som skyddar och stimulerar lysosom-aktiviteten för att förbättra cellavgiftning.

Denna härliga mousse är också berikad med fikonextrakt som främjar hudens fuktgivning, Acerola-extrakt som boostar hudens lyster, ekologisk gojibär-extrakt som boostar cellerna samt tamarind pulp-syra som avlägsnar döda hudceller varsamt. Den innehåller även ekologiskt sheasmör som ger näring och fyller på lipiderna i huden samt Clarins anti-pollution complex som skyddar mot de skadliga effekterna från föroreningar, både inomhus och utomhus.

My Clarins är en ny generation hudvårdsserie för kvinnor under 30 år och erbjuder huden det bästa från naturen för att vara så hälsobringande som möjligt: serien ger endast vad som är "hälsosamt" och "gott" samtidigt som den avlägsnar allt det "dåliga", inget mer, inget mindre.

  • Passar torr & känslig hud.

  • Lätt mousse-textur.

  • Boostar huden med fukt.

  • Upp till 95% av ingredienserna har naturligt ursprung.

  • Eko-medveten förpackning.

  • Veganvänlig.

Innehåll: 50 ml

Användning:

Applicera på rengjord, torr hud efter serum på morgonen.

My Clarins

Upptäck mer som Re-Boost Comforting Hydrating Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product