Sensai
Ultimate The Lotion

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
2549 kr
2549 kr
Variant : 125 ml
Beskrivning

Denna utsökta lotion med en rik konsistens återfuktar huden på djupet. Den är berikad med Sakura Eternal Complex, Koishimaru Silk EX och CPX Vital Extract som gör att huden känns fastare och får en vacker lyster.

Den ger stöd till återuppbyggandet av skadad hy som påverkats av UV-strålar samtidigt som den främjar hyaluronsyresyntesen i dermala och epidermala celler. Din hud kommer bli fantastiskt len och spänstig som silke - en enastående lotion med silkesmjuk formula som ger din hy den lyx den förtjänar!

Sakura Eternal Complex är Kanebo Sensai's nya innovativa ingrediens som har den unika förmågan att boosta hudens energi produktion och bygger upp skadad hy som påverkats av UV-strålar och fria radikaler. Tillsammans med Koishimaru Silk EX ger den en ultimat effekt för att göra din hud slät, ungdomlig och felfri med en glödande vacker finish.

Användning

Applicera en lagom mängd över hela ansiktet med dubbel applicering efter tvål morgon och kväll.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.