Elemis
Peptide4 Night Recovery Cream-Oil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Elemis Peptide4 Night Recovery Cream-Oil

Elemis Peptide4 Night Recovery Cream-Oil kombinerar återfuktningen från en ansiktskräm med skyddet en ansiktsolja ger.

Huden följer en cirkadisk rytm som skapar aktivitetsvågor vilka startar igång cellerna att utföra viktiga processer vid specifika tidpunkter. På natten, medan vi sover, är våra hudceller upptagna med förnyelse och reparation. Om sömnen störs, påverkar detta hudcellerna och hudhälsan kan då äventyras. Lägg även till miljöstressorer, UV-ljus och resor över olika tidszoner vilket har en effekt på den cirkadiska rytmen, som då kan hamna i osynk och obalans.

Skapandet av Night Recovery Cream-Oil inspirerades av just kroppens mirakulösa inre klocka. Denna extraordinära krämolja hjälper till att stötta hudens naturliga processer och synkronisering. Vakna med en frisk och strålande hud! Formulan är berikad med omega 3, E vitamin och antioxidanter vilka bidrar till en balanserad och återställd hud.

  • Kombinerar kräm och olja i ett
  • Stöttar hudens egen förnyelse
  • Innehåller Omega 3 och E vitamin
  • Återfuktande
  • Mjukgörande

Innehåll: 30 ml

Upptäck mer som Peptide4 Night Recovery Cream-Oil

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.