Elemis
Peptide4 Night Recovery Cream-Oil

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 148 kr

591 kr 739 kr

Du sparar 148 kr

591 kr 739 kr

Variant : 30 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Elemis Peptide4 Night Recovery Cream-Oil

Elemis Peptide4 Night Recovery Cream-Oil kombinerar återfuktningen från en ansiktskräm med skyddet en ansiktsolja ger.

Huden följer en cirkadisk rytm som skapar aktivitetsvågor vilka startar igång cellerna att utföra viktiga processer vid specifika tidpunkter. På natten, medan vi sover, är våra hudceller upptagna med förnyelse och reparation. Om sömnen störs, påverkar detta hudcellerna och hudhälsan kan då äventyras. Lägg även till miljöstressorer, UV-ljus och resor över olika tidszoner vilket har en effekt på den cirkadiska rytmen, som då kan hamna i osynk och obalans.

Skapandet av Night Recovery Cream-Oil inspirerades av just kroppens mirakulösa inre klocka. Denna extraordinära krämolja hjälper till att stötta hudens naturliga processer och synkronisering. Vakna med en frisk och strålande hud! Formulan är berikad med omega 3, E vitamin och antioxidanter vilka bidrar till en balanserad och återställd hud.

  • Kombinerar kräm och olja i ett
  • Stöttar hudens egen förnyelse
  • Innehåller Omega 3 och E vitamin
  • Återfuktande
  • Mjukgörande

Innehåll: 30 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.